Om Svane IT

Hos Svane IT har vi gennem mere end 10 år udviklet og supporteret løsninger til ejendomsadministrationer baseret på de anerkendte økonomisystemer Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics NAV.

Vores udgangspunkt er, at det skal være enkelt at foretage de daglige og månedlige transaktioner samtidig med, at det er let at holde styr på saldi, indgående faktura samt til- og fraflytninger.

Dermed opnås en fornuftig styring af økonomien i de enkelte ejendomme, uden at tidsforbruget til de mere rutineprægede opgaver løber af sporet. Derfor har vi skabt C5 Ejendom® og NAV Estate®.

Vores højtuddannede og kompetente programmører har alle mange års erfaring og en baggrund inden for økonomi. Dertil kommer en uddannet ejendomsadministrator med flere års praktisk erfaring fra ejendomsadministrationsbranchen, så der både tages højde for en strukturmæssig optimering af løsningen samtidig med, at den er brugervenlig.

Certifikater og netværk

Hos Svane IT har alle udviklere Microsoft Certified Professional (MCP) certificering. Det betyder, at vi har gennemgået et professionelt certificeringsprogram hos Microsoft.

Microsoft certificeringen er din garanti for, at vi har kompetencen til at udvikle brancheløsninger og tillægsmoduler baseret Microsofts produkter.

Svane IT er medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Dermed sikrer vi, at vi hele tiden har overblik over gældende regler.

Det betyder, at vi hele tiden er opdaterede på nye love, normer eller regler, som har betydning for vores kunder. 

Derfor kan vi yde den bedste rådgivning til vores kunder og samtidig garantere, at vore systemer altid lever op til de behov man som administrator har for at kunne drive en effektiv ejendomsadministration.